top of page

Mobiele App Disclaimer.

bulgaria.png
spain.png
NL.png
slowakia.png
United-kingdom_flag_icon_round.svg.png

Lees deze privacyverklaring voordat u gebruik maakt van onze producten en diensten, zijnde: onze website (hierna te noemen “Website”) en de mobiele applicatie van VCC (hierna te noemen “App”). 

1.1 Samenvatting: 

Uw privacy is van cruciaal belang voor ons. Bij Vital Cities Challenge hebben we een paar fundamentele principes: 

 • Uw account is standaard volledig privé. 

 • U kunt zo veel of zo weinig gegevens toevoegen als u wilt. 

 • U kunt uw account en gegevens op elk moment verwijderen. 

 • We beschermen de gegevens en privacy van onze gebruikers zeer goed. 

 • Het is gemakkelijk om uw profiel te delen met vrienden of via Social Media, maar dat hoeft niet. 

 • Informatie die u plaatst op of synchroniseert met de app kan door anderen worden gezien, afhankelijk van uw instellingen. 

 • We verkopen uw gegevens niet en verdienen alleen geld aan mensen die ons rechtstreeks betalen. 

 • We voeren automatische tracking en synchronisatie van data zoveel mogelijk op de achtergrond, binnen de beperkingen die u ons heeft gegeven. De tracking en synchronisatie wordt gedaan, zodat u zelf niet veel werk hoeft te doen om uw account te onderhouden en elke dag handmatig gegevens in te voeren. 

 • Geaggregeerde informatie kan worden gebruikt voor onderzoek, kwaliteitsborging en verbetering van de Vital Cities Challenge service. 

 • Door verbinding te maken met een service van een derde partij (bijv. Strava), krijgen we toegang tot deze gegevens, maar wordt uw Vital Cities Challenge informatie niet met deze partij gedeeld. Het is een eenrichtingsverbinding. Dit vermindert op geen enkele manier de privacy of veiligheid van uw account. 

1.2 Wat is de Vital Cities Challenge? 

Vital Cities Challenge is een dashboard waarmee u alles over uw leven kunt volgen en verbeteren. Het wordt aangedreven door gezondheidsgegevens van uw telefoon, wearables en andere verbonden accounts, u kunt ook handmatig gegevens invoeren. 

Het doel van de service is om informatie voor u te verwerken en op te slaan, waarvan een groot deel op onze servers. De meeste van onze gebruikers vinden dat de gezondheidsverbeteringen en andere voordelen van deze service ruimschoots opwegen tegen de lichte vermindering van privacy. Als u zich er echter niet prettig bij voelt dat wij uw informatie verwerken en opslaan, moet u de service niet gebruiken en ons geen gegevens sturen. In deze privacyverklaring geven wij u inzicht in de persoonsgegevens die wij verzamelen, waarom wij deze verzamelen en wat wij met deze persoonsgegevens doen. 

1.3 Wie zijn wij? 

Kinetic Analysis B.V., inclusief de aan haar gelieerde bedrijven (hierna "Vital City Challenge", "VCC", "wij", "ons" of "onze") neemt uw privacy zeer serieus. Als verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens zorgen wij ervoor dat uw persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld en beveiligd. We houden ons altijd aan de geldende wet- en regelgeving. In deze privacyverklaring geven wij u inzicht in de persoonsgegevens die wij verzamelen, waarom wij deze verzamelen en wat wij met deze persoonsgegevens doen. 

Om te voldoen aan de vereisten van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor onze Europese consumenten en gebruikers, schetst deze privacyverklaring de wettelijke basis waarop we uw persoonsgegevens verwerken en biedt dit beleid andere informatie die vereist is door de AVG. 

Wij verwerken persoonsgegevens op basis van de volgende principes die zijn opgenomen in de Europese privacywetgeving (klik hier)

 1. Toestemming; 

 2. Uitvoering van een overeenkomst; 

 3. Wettelijke verplichting; en 

 4. Gerechtvaardigd belang van VCC of een derde (bijvoorbeeld verantwoordelijke partij) 

Gerechtvaardigde belangen zijn onder meer persoonlijke (gezondheid)adviezen, beveiliging, controle, fraudedetectie, preventie, (markt)onderzoek naar en analyse en verbetering van onze producten en diensten, intern beheer, juridische zaken en bedrijfsvoering. 

1.4 Informatie over uw persoonlijke gegevens 

Deze privacyverklaring heeft betrekking op gegevens over u, uw apparaten en uw interactie met onze diensten. "Persoonlijke gegevens" is informatie die kan worden gebruikt om u direct of indirect, alleen of samen met andere informatie, te identificeren. U bent eigenaar van uw gegevens en door toestemming te geven bepaalt u wat wij met u gegevens mogen doen. Dit omvat de volgende zaken, wanneer u hier toestemming voor geeft: 

 • Uw volledige naam 

 • Geboortedatum  

 • Geslacht 

 • Lengte  

 • Gewicht 

 • E-mailadres 

 • Telefoonnummer 

 • Exacte locatie 

 • Apparaat-ID's 

 • Bepaalde cookie- en netwerk-ID's 

 • 'Fitness-, gezondheids- en welzijnsgegevens'. 

Een basisgebruikersaccount heeft details zoals uw naam, e-mailadres, geboortedatum en geslacht. Deze kunnen vooraf worden ingevuld via Facebook login of handmatig worden ingevoerd. De Vital Cities Challenge verzamelt, gebruikt, onthult en verwerkt persoonsgegevens, zoals uiteengezet in deze privacyverklaring, inclusief om de diensten en ons bedrijf te exploiteren en te verbeteren; voor reclame en marketing; en om u innovatieve fitness- en gezondheidsdiensten te bieden, zoals verder beschreven in deze privacyverklaring. 

We kunnen geaggregeerde, geanonimiseerde of anonieme gegevens van persoonsgegevens maken door gegevenscomponenten (zoals uw naam, e-mailadres of koppelbare tracking-ID) die de gegevens persoonlijk identificeerbaar maken voor u uit te sluiten, te verbergen of op andere manieren onleesbaar te maken. Ons gebruik van geanonimiseerde en geanonimiseerde gegevens is niet onderworpen aan deze privacyverklaring. De gegevens worden gebruikt in statistieken en voor onderzoek naar het beweeggedrag van inwoners van de gekozen stad. Uw gegevens worden (met wanneer u ons hiervoor toestemming heeft gegeven) geanonimiseerd gebruikt bij het uitlezen en analyseren van de data.  

INFORMATIEBERICHTEN 

VCC kan uw naam, adres, woonplaats en e-mailadres gebruiken om informatieberichten (geen marketingcommunicatie) te verzenden die nodig zijn om VCC Wearable te gebruiken. Grondslag 2 is van toepassing. 

MARKETING 

Voor zover toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving, kan VCC uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer gebruiken voor marketingcommunicatie, zoals nieuwsbrieven. U kunt zich hiervoor op elk gewenst moment afmelden. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. De nieuwsbrief kan ook informatie en aanbiedingen van andere partijen bevatten. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt, tenzij u hier expliciet toestemming voor heeft gegeven. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt. Grondslag 2 is van toepassing, afhankelijk van de verwerking. 

 

NALEVING VAN (LOKALE) WET 

Om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving, kan VCC worden verplicht om uw persoonsgegevens te verwerken voor andere doeleinden dan uiteengezet in deze privacyverklaring, bijvoorbeeld voor wetshandhaving en in het geval van een gerechtelijk bevel. Grondslag 3 is van toepassing. 

 

FRAUDEDETECTIE 

VCC verwerkt de bij u bekende persoonsgegevens voor het opsporen van fraude en het voorkomen van fraude en misbruik. Als we een redelijk vermoeden hebben van fraude, fraude of criminele activiteiten die aan u kunnen worden toegeschreven, of dit vaststellen, worden uw persoonlijke gegevens verwerkt om te voorkomen dat u in de toekomst gebruik maakt van onze producten en diensten. Grondslag 3 of 4 is van toepassing. Het gaat hier om misbruik van de data, hacken van het systeem of het op een niet correct manier gebruiken van de app.  

 

KLANTENSERVICE 

VCC kan uw persoonsgegevens verzamelen en delen om (internationale) klantenservice te bieden. VCC kan bijvoorbeeld (telefoon)verzoeken van de klantenservice en gerelateerde reacties verzamelen, samen met uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Zo kan VCC beter inspelen op vragen. Grondslag 1 of 4 is van toepassing, afhankelijk van de verwerking. 

 

GEKOPPELDE APPS 

De Vital Cities Challenge app houdt enkele basisstatistieken bij, zoals stappen, maar wordt vooral aangedreven door de andere diensten en apparaten waarmee u verbinding maakt, zoals Strava en wearables. We hebben veel verbindingen met andere apps en voegen hier constant meer aan toe. We zullen deze lijst bijwerken naarmate de gegevens die we verzamelen evolueren. Hoe meer diensten u aan uw account koppelt, hoe meer gegevens u kunt zien op uw profiel en in de app. Wat u prettig vindt om te verbinden en te delen is aan u. 

We gebruiken onze toegang tot uw accounts alleen om de informatie te laden die we nodig hebben, nooit om uw gegevens op welke manier dan ook te schrijven of te wijzigen. We laden uw gegevens één keer wanneer uw account voor het eerst wordt gekoppeld aan de VCC-app en vervolgens periodiek om uw account up-to-date te houden. Deze gegevens worden verwerkt en opgeslagen op Vital Cities Challenge servers, zodat deze toegankelijk zijn via de website, mobiele app en andere platforms. Wanneer u een account ontkoppelt, verwijderen we ook alle bijbehorende gegevens die uit dat account zijn geïmporteerd. 

Hieronder volgen enkele van de veelgebruikte diensten waarmee we integreren en de gegevens die daaruit kunnen komen. 

 

STAPPEN 

We laden uw aantal dagelijkse stappen uit verschillende bronnen. U kunt selecteren wat de primaire bron is in de instellingen. De gebruikelijke bronnen voor stappen zijn Apple Health, Google Fit, Fitbit en anderen. 

 

GEZONDHEIDSAPP 

Vanuit de iPhone app laden we verschillende datapunten van HealthKit (ook bekend als Apple Health) tijdens de eerste installatie en houden ze de hele dag af en toe gesynchroniseerd. Bij het installeren van de app kunt u kiezen welke gegevenstypen u wilt synchroniseren. De mogelijke opties zijn: stappen, trainingen, slaap, hartslag, gewicht, lichaamsvetpercentage, bloeddruk, bloedglucose en menstruatiecycli. Pro-gebruikers kunnen ook details gebruiken zoals calorieën, koolhydraten/eiwitten/vet-inname, mindfulness-tijd en meer als dit beschikbaar is in Apple Health. 

Door Vital Cities Challenge synchronisatie in te stellen, worden de gegevens van uw telefoon naar onze servers geüpload. 

 

STRAVA 

Hardlopen, zwemmen, wandelen, fietsen en andere vormen van fysieke activiteit. De details die we krijgen, zijn onder meer de starttijd, duur, tempo, calorieën, enz. Indien beschikbaar, laden we ook de breedte-/lengtegraadcoördinaten om het op een kaart uit te zetten. We laden ook uw hartslaggegevens indien beschikbaar. 

 

COOKIES 

Deze zijn vereist om in te loggen op uw account en voor basisfuncties voor surfen op het web. Wanneer u de diensten bezoekt, wordt er een cookie op uw computer opgeslagen. 

 

LOGBOEK BESTANDEN 

De diensten maken gebruik van logbestanden. Opgeslagen informatie omvat IP-adressen, browsertype, internetprovider (ISP), verwijzende/exit-pagina's, platformtype, datum-/tijdstempel en aantal klikken. Deze informatie wordt gebruikt om trends te analyseren, de diensten te beheren, te beschermen en te beveiligen, de bewegingen van gebruikers in het algemeen te volgen en brede demografische informatie te verzamelen voor gezamenlijk gebruik. Deze bestanden kunnen worden opgeslagen op onze servers of op analyseplatforms die we gebruiken. 

 

ZICHTBAARHEID 

We gebruiken uw gegevens alleen om uw profielpagina van stroom te voorzien en zullen uw gegevens nooit delen of verkopen aan derden. Gegevens in uw account kunnen ook worden gebruikt om gedrukte goederen, zoals posters en boeken te bestellen voor uw eigen persoonlijk gebruik, waarvoor mogelijk meer toegang van Vital Cities Challenge medewerkers nodig is om te genereren. 

Er is momenteel geen openbare API om gegevens uit Vital Cities Challenge te halen. 

1.5 Contact 

Als u vragen, opmerkingen of zorgen heeft over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, dan kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar vcchelp@kinetic-analysis.com 

1.6 AVG-gegevens 

HOE WE PERSOONLIJKE GEGEVENS VERZAMELEN EN GEBRUIKEN 

We verzamelen uw persoonsgegevens op verschillende manieren en voor verschillende doeleinden, waaronder: 

 • Wanneer u zich registreert voor een account of interactie heeft met onze diensten. 

 • Wanneer u gezondheids- en welzijnsgegevens invoert binnen onze diensten of onze diensten gebruikt die dergelijke gegevens verzamelen of afleiden uit sensoren van mobiele apparaten. 

 • Wanneer u een draagbaar of ander aangesloten apparaat gebruikt of ermee communiceert. 

 • Wanneer u ons toestemming geeft om Apple Health gegevens te synchroniseren in de iPhone-app. 

 • Wanneer u ons toestemming geeft om Samsung- of Google Fit gegevens te synchroniseren in de Android-app. 

 • Wanneer u ons toestemming geeft om locatiegegevens te verzamelen in de mobiele apps. 

 • Wanneer u een integratie verbindt om gegevens met uw account te synchroniseren. 

 • Wanneer u met ons communiceert of zich aanmeldt voor promotiemateriaal. 

 • Wanneer u deelneemt aan onze online communities of advertenties. 

 • Wanneer u toegang krijgt tot producten en diensten van derden. 

 • Wanneer u contact met ons opneemt via sociale media. 

 • Wanneer we gegevens verzamelen van derden of openbaar beschikbare bronnen. 

 • Wanneer we cookies, apparaat-ID's, locatie, gegevens uit de omgeving en andere trackingtechnologieën gebruiken en/of verzamelen. 

 • Wanneer we gegevens aggregeren of centraliseren. 

 • Wanneer we u koppelen aan vrienden op verschillende platforms. 

 • Wanneer u fitheidstesten of assessments doet; inhoud of prestaties delen; of vrienden uitnodigen. 

 • Wanneer we u geografisch relevante diensten, aanbiedingen of advertenties leveren. 

 • Wanneer u ons vraagt ​​om producten of diensten aan te passen. 

 • Wanneer we voldoen aan wettelijke vereisten of verplichtingen, wetshandhaving en voor openbare veiligheidsdoeleinden (land-/regio specifieke openbaarmakingen kunnen van toepassing zijn). 

 

HOE INFORMATIE WORDT GEDEELD 

We kunnen uw persoonlijke gegevens bekendmaken voor de doeleinden, zoals beschreven in het vorige gedeelte van deze privacyverklaring, en op de volgende manieren: 

 • Aan andere gebruikers/Vital Cities Challenge geregistreerde gebruikers  

 • Aan filialen en partners 

 • Aan dienstverleners en verkopers  

 • Voor reclame en marketing 

 • Voor bepaalde analyses en verbeteringen 

 • Voor op interesses gebaseerd adverteren 

 • Voor wettelijke naleving, wetshandhaving en openbare veiligheidsdoeleinden 

 • In het geval van een feitelijke of voorgenomen verkoop 

 

OPENBAAR BESCHIKBARE INFORMATIE 

Afhankelijk van uw privacy-instellingen, kan een deel van uw informatie en inhoud openbaar toegankelijk zijn. Als u een account heeft bij de app, worden uw naam, profielfoto en omslagfoto zichtbaar, zodat mensen een vriendschapsverzoek kunnen sturen. Gevoeligere details, zoals uw recente activiteit, blijven privé, tenzij deze openbaar worden gemaakt door uzelf of een vriendschapsverzoek wordt geaccepteerd. 

 

GELIEERDE ONDERNEMINGEN EN OVERNEMERS VAN ONS BEDRIJF OF ACTIVA 

We kunnen uw informatie delen met gelieerde ondernemingen onder gemeenschappelijk beheer met ons, die verplicht zijn om te voldoen aan de voorwaarden van deze privacyverklaring met betrekking tot uw informatie. Als Vital Cities Challenge betrokken raakt bij een bedrijfscombinatie, effectenaanbieding, faillissement, reorganisatie, ontbinding of andere soortgelijke transactie, kunnen we uw informatie delen of overdragen in verband met een dergelijke transactie. 

 

OVERDRACHT VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS NAAR ANDERE LANDEN 

De processen van de persoonlijke dataverwerking bij de Vital Cities Challenge en alle bijbehorende diensten en systemen, inclusief registratie, zijn ondergebracht op servers in Amsterdam. Als u zich buiten Nederland bevindt, houd er dan rekening mee dat de persoonlijke gegevens die we verzamelen, worden verwerkt en opgeslagen in Nederland (de gegevensbescherming- en privacywetten in Nederland bieden mogelijk een lager beschermingsniveau dan in uw land/ regio). 

Door onze diensten te gebruiken en uw persoonsgegevens in te dienen, gaat u akkoord met de overdracht, opslag en/of verwerking van uw persoonsgegevens in Amsterdam. Waar en zoals vereist, zullen we uw uitdrukkelijke toestemming vragen, zoals uiteengezet in deze privacyverklaring. 

1.7 Rechten van de Europese Unie 

Als u zich gewoonlijk in de Europese Unie bevindt, hebt u het recht op toegang, rectificatie, download of verwijdering van uw informatie, evenals het recht om bepaalde verwerking van uw informatie te beperken en er bezwaar tegen te maken. Hoewel sommige van deze rechten in het algemeen van toepassing zijn, zijn bepaalde rechten alleen van toepassing in bepaalde beperkte omstandigheden. We beschrijven deze rechten hieronder: 

 

TOEGANG 

U hebt toegang tot veel van uw informatie door in te loggen op uw account. 

RECTIFICEREN, LIMITEREN, BEPERKEN, VERWIJDEREN 

U kunt ook veel van uw informatie corrigeren, beperken, beperken of verwijderen door in te loggen op uw account en bepaalde integraties, datapunten of het hele account te verwijderen. 

 

VERWERPING 

Wanneer we uw informatie verwerken op basis van onze hierboven uiteengezette gerechtvaardigde belangen, of in het algemeen belang, kunt u in bepaalde omstandigheden bezwaar maken tegen deze verwerking. In dergelijke gevallen zullen we de verwerking van uw informatie staken, tenzij we dwingende legitieme redenen hebben om door te gaan met de verwerking of wanneer dit om juridische redenen nodig is. 

 

TOESTEMMING INTREKKEN 

Wanneer u eerder uw toestemming hebt gegeven, bijvoorbeeld om ons in staat te stellen gezondheid gerelateerde gegevens over u te verwerken, heeft u het recht om uw toestemming voor de verwerking van uw informatie op elk moment in te trekken. U kunt uw toestemming bijvoorbeeld intrekken door uw instellingen bij te werken of een integratie te verbreken. In bepaalde gevallen kunnen we uw gegevens blijven verwerken nadat u uw toestemming hebt ingetrokken als we daarvoor een wettelijke basis hebben of als uw intrekking van uw toestemming beperkt was tot bepaalde verwerkingsactiviteiten. 

 

KLACHTEN 

Als u uw bezorgdheid over ons gebruik van uw informatie wilt uiten (en onverminderd eventuele andere rechten die u mogelijk heeft), hebt u het recht om dit te doen bij uw lokale toezichthoudende autoriteit. 

1.8 Toestemming als basis voor verwerking 

In sommige gevallen zullen we uw toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken. U kunt op een aantal manieren uw toestemming geven, waaronder, voor zover wettelijk toegestaan, het aanvinken van een vakje of het koppelen van een integratie, om uw toestemming aan te geven wanneer (i) u ons uw persoonsgegevens verstrekt via onze diensten of een formulier (inclusief het inschrijven voor promoties); of (ii) het registreren of aanmaken van een account bij ons. Vanwege de wetten van verschillende landen met betrekking tot toestemming voor het verzamelen en gebruiken van persoonlijke gegevens, zullen de vereisten voor toestemming per regio verschillen. We kunnen uw toestemming vragen voor een aantal activiteiten, waaronder: 

 • Vital Cities Challenge marketing en communicatie 

 • Marketing door derden 

 • Verzamelen van mobiele apparaat-ID's, advertentie-ID's en gegevens van sensoren 

 • Gevoelige persoonsgegevens verwerken 

 • Locatie gegevens verzamelen en delen 

 • Onderzoek 

 • Adverteren 

 • Overdracht van gegevens 

 • Geautomatiseerde verwerking 

 • Om sociaal delen mogelijk te maken en contact met ons op te nemen op sociale media 

 • Promoties 

VOORKEUREN BEHEREN EN TOESTEMMING INTREKKEN 

U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken met toekomstig effect en zonder afbreuk te doen aan de rechtmatigheid van de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van de toestemming die u hebt gegeven voordat u deze introk, en andere controles uitoefenen met betrekking tot het verzamelen van website- en online gegevens, op interesses gebaseerde advertenties, uw communicatie-instellingen en app-voorkeuren. Afhankelijk van de dienst kan het verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens vereist zijn om de diensten te laten werken. Om uw toestemming in te trekken, kunt u uw account verwijderen op gyrosco.pe/delete/, waardoor de toekomstige verwerking van gegevens wordt stopgezet. 

OP INTERESSE GEBASEERDE RECLAME 

We doen heel weinig reclame en vertrouwen vooral op mond-tot-mondreclame voor groei. Af en toe zullen we advertenties plaatsen om meer gebruikers voor de service te krijgen. Op interesses gebaseerde advertenties zijn advertenties die op u zijn gericht op basis van uw internetgebruik en app-gebruik in de loop van de tijd en op verschillende websites of apps. 

 

1.9 Hoe we informatie beschermen 

DATARETENTIE 

We bewaren uw persoonsgegevens zolang u een account aanhoudt of anderszins nodig is om u de Diensten te verlenen. Aangezien een deel van de service uw geschiedenis bijhoudt zodat u deze later kunt bekijken, zullen we gegevens over het algemeen zo veel mogelijk bewaren. We zullen uw persoonlijke gegevens ook bewaren als dat nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, geschillen op te lossen en onze overeenkomsten af ​​te dwingen. 

Wanneer we uw persoonsgegevens niet langer hoeven te verwerken voor de doeleinden die in deze privacyverklaring worden uiteengezet, zullen we uw persoonsgegevens uit onze systemen verwijderen. 

Indien toegestaan ​​zullen wij uw persoonsgegevens ook op uw verzoek verwijderen. Als u vragen heeft over onze praktijken voor het bewaren van gegevens, neem dan contact met ons op via ons ondersteuningsteam. 

 

VEILIGHEID 

We implementeren passende technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen om te beschermen tegen ongeoorloofde of onwettige verwerking van persoonsgegevens en tegen onopzettelijke of onwettige vernietiging, verlies, wijziging, ongeoorloofde openbaarmaking van of toegang tot persoonsgegevens. Houd er echter rekening mee dat we de beveiligingsrisico's die samenhangen met de opslag en verzending van persoonlijke gegevens niet volledig kunnen elimineren. 

Hoewel we ernaar streven om redelijke bescherming voor uw informatie te gebruiken die geschikt is voor de gevoeligheid ervan, garanderen of garanderen we de veiligheid van de informatie die u met ons deelt niet en zijn wij niet verantwoordelijk voor de diefstal, vernietiging, verlies of onbedoelde openbaarmaking van uw informatie of inhoud. 

 

LINKS NAAR ANDERE WEBSITES 

Houd er rekening mee dat deze privacyverklaring niet van toepassing is op de praktijken van bedrijven die we niet bezitten of controleren of op mensen die we niet in dienst hebben of beheren. Onze diensten kunnen een link, aanbevelingen of anderszins toegang bieden tot sites van derden. We bieden deze links alleen voor uw gemak. We hebben geen controle over, beoordelen niet en zijn niet verantwoordelijk voor sites van derden, hun inhoud of goederen of diensten die beschikbaar zijn via de sites van derden. Onze privacyverklaring is niet van toepassing op sites van derden en alle gegevens die u aan sites van derden verstrekt, verstrekt u op eigen risico. We raden u aan om de privacyverklaring te lezen van alle sites van derden waarmee u interactie heeft. 

KINDEREN 

We verzamelen bewust geen online persoonlijke gegevens van kinderen jonger dan 13 jaar (houd er rekening mee dat de minimumleeftijd kan variëren op basis van land/regio en lokale wetgeving). Als u merkt dat een kind ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt zonder toestemming van de ouders, neem dan contact met ons op via ons ondersteuningsteam. Als we ons ervan bewust worden dat een kind jonger dan 13 jaar ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt zonder ouderlijke toestemming, zullen we stappen ondernemen om de gegevens te verwijderen en het account van het kind te annuleren. 

1.10 Wijzigingen in de privacyverklaring 

Hoewel de meeste wijzigingen waarschijnlijk van ondergeschikt belang zijn, kan Vital Cities Challenge haar privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen, vooral omdat we nieuwe functies en verbeteringen aan het product toevoegen. 

Vital Cities Challenge moedigt bezoekers aan om deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen in de privacyverklaring. De meeste wijzigingen hebben betrekking op het up-to-date houden van de details of het bijwerken ervan om wijzigingen in wettelijke vereisten weer te geven, en niet om materiële wijzigingen in de manier waarop we daadwerkelijk met uw privacy omgaan. Als we belangrijke wijzigingen aanbrengen, kunnen we u een melding per e-mail sturen. Uw verdere gebruik van de diensten na een wijziging in onze privacyverklaring is onderworpen aan het bijgewerkte beleid. 

Als u bezwaar maakt tegen iets in deze privacyverklaring, moet u stoppen met het gebruik van de diensten en uw account verwijderen, stuur ons dan een e-mail met uw verzoek. 

Bedankt voor het lezen. 

VERSIE 

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 2 september 2021. 

bottom of page